Новоизбраният президент на САЩ Джоузеф Джо Байдън е получил фрактура на дясното

...
Новоизбраният президент на САЩ Джоузеф Джо Байдън е получил фрактура на дясното
Коментари Харесай

Джо Байдън е с фрактура на дясното стъпало след игра с куче

Новоизбраният президент на САЩ Джоузеф " Джо "  Байдън е получил фрактура на дясното ходило, откакто се е подхлъзнал и паднал при игра с едно от кучетата си. Инцидентът е станал в събота и 78-годишният Байдън е бил през вчерашния ден на обзор при ортопед в Нюарк, щата Делауер.

Първоначално персоналния му доктор Кевин О`Конър съобщи, че бъдещият президент има навяхване на десния глезену откакто рентгеновите фотоси не са посочили ясно изразено строшаване. След това обаче Байдън е бил подложен на в допълнение проучване посредством скенер, с цел да се реши тъкмо положението на пострадването. То към този момент е показало съществуване на пукнатини в страничните и междинните клиновидни кости в средата на стъпалото. Според доктор О`Конър, Джо Байдън евентуално ще би трябвало да носи ортопедична обувка няколко седмици.

Инцидентът е станал, до момента в който 78-годишният Байдън е играел с Мейджър - една от двете немски овчарки на семействотото му. Кучето е осиновено от сем.Байдън от подслон в щата Делауеър през 2018 година Другото куче - Чамп, също е взето от разплодник, само че още след изборите през 2008 година Джо Байдън и брачната половинка му Джил обявиха, че ще вземат и двете си кучета в Белия дом.

Въпреки случая новоизбраният президент продължава да образува екипа си . Вчера той разгласи своя екип за връзки в Белия дом. Той е формиран напълно от дами, което е невиждан ход в историята на американските президенти.

Прессекретар на Белия дом ще е Джен Саки, някогашен шеф на връзките при администрацията на Барак Обама. Първи зам.-прессекретар става Карин Жан-Пиер.

Кейт Бедингфийлд, зам.-директор на изборната кампания на Байдън, е назначена за шеф на връзките. Ашли Етиен става иректор на връзките на вицепрезидента Камала Харис, а Симон Сандърс - съветничка и говорителка на Харис.

За шеф по комуникациите на бъдещата първа дама Джил Байдън е назначена Елизабет Алекзандър.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР